Misiunea nostra

Stim ca pacientii au nevoie sa fie tratati de cei mai competenti medici, asistati de cel mai bine pregatit personal medical, in cadrul celei mai avansate tehnologii, la acest scop ne raportam si ii dedicam toate eforturile. Credem ca pacientii au nevoie de solutii complete, atat pentru diagnostic, cat si pentru tratament. De aceea, am creat Clinica MedicalaRamed,ce integreaza cabinetele de consultatii cat si baza de Recuperare Medicala si Fizioterapie.

Investim resurse si credinta in tot ceea ce inseamna serviciile medicale :

  • Complexitatea si calitatea actului medical.
  • Profesionalismul echipei medicale.
  • Suport tehnologic si operational.

Valori

Valorile in care credem sunt dreptul fundamental la sanatate si imbunatatirea calitatii vietii. Prin profesionalism, responsabilitate si respect pentru pacient, aducem aceste valori in prim-planul activitatilor noastre. Credem ca sanatatea este o nevoie bazala a individului, la fel si accesibilitatea la serviciile medicale. De accea Ramed se defineste ca sistem de sănătate accesibil, complex ca spectru medical abordat, performant tehnic şi profesional, însufleţit de respect şi grija pentru oameni.

Profesionalism

Am reunit un grup de profesionisti capabili, responsabili, dedicati meseriei lor si starii de bine a pacientilor.

Responsabilitate

Tot ceea ce facem este ghidat de ceea  ce este important pentru viata si sanatatea oamenilor. Tehnologia si organizare  au ca scop tratamente/solutii medicale mai bune si mai eficiente pentru pacient.

Respect

Respect in fiecare act medical, respect şi dăruire pentru fiecare pacient, dar mai presus de toate respect pentru sanatate si imbunatatirea calitatii vietii.